FAQ

Welke betaalmiddelen hanteren jullie?

U kunt bij ons uitsluitend betalen via IDeal. 

Tot hoe laat kan er besteld worden?

Bestellingen op werkdagen voor 14:00 uur worden dezelfde dag aan PostNL overgedragen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als u uw bestelling wilt annuleren, laat dit ons zo snel mogelijk weten, zodat wij uw bestelling niet alsnog verzenden. U kunt dit het beste doen door ons te mailen of een berichtje te sturen via WhatsApp. Als wij de bestelling nog niet hebben verstuurd, krijgt u uw geld terug gestort op uw rekening.

Hoe wordt het pakket geleverd?

Het pakket wordt door PostNL geleverd.

Kan ik zelf kiezen wanneer er bezorgd wordt?

Ja, u kunt bij het afrekenen een afleverdatum kiezen.

Ontvang ik een Track & Trace code?

Wanneer de bestelling is aangeboden bij PostNL ontvangt u een Track & Trace code per mail.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Wij zijn voorstander van recyclen, hierom hergebruiken dozen van onze leveranciers voor de pakketten. 

Zijn de producten in het pakket vers?

Alle producten in de pakketten zijn vers.

Versheid van de producten.
Aangezien de Noten en Zuidvruchten natuurproducten zijn, dient u deze tips betreffende versheids- en kwaliteitsgarantie goed op te volgen. Zo kunt u langer van de versheid genieten.
Gebrande noten, pinda’s en mixen
Wij verpakken de producten in gesealde zakjes, zo blijven de producten vers! Het is heel belangrijk dat er geen lucht bij komt. Afgesloten in het gesealde zakje blijven de gebrande noten ten minste 4 weken echt lekker. Hierna kunt u dit zelf beoordelen op smaak. Na het openen van het gesealde zakje, goed bewaren in een afgesloten trommel, bakje of bus. Het bederven is bijna onmogelijk, hooguit kan het zacht worden door te lang bewaren, maar dit levert absoluut geen gezondheidsgevaren op. Gebrande noten hoeven niet gekoeld bewaard te blijven.
Ongebrande en onbewerkte noten
Noten, zaden en pitten bevatten van nature veel (onverzadigde) olie. De ongebrande variant dient u daarom, goed afgesloten in bijv. een plastic bewaardoosje, in de koelkast te bewaren. Zo is de kans op het naar buiten treden van de olie minimaal, men noemt dit ook wel ranzig worden van de noten. U kunt de producten op deze manier tot een jaar lang echt lekker houden. Om schimmel te weren dient u het afgesloten in de koelkast te bewaren!
Chocolade producten
Chocolade producten bewaart u het beste op een koele en donkere plaats, in ieder geval uit de warmte en de zon.
Gedroogde zuidvruchten
Bij voorkeur bewaart u gedroogde zuidvruchten gekoeld, donker en goed afgesloten. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan nu onze gedroogde zuidvruchten op de website!
Rijstcrackers
Voor rijstcrackers is het te allen tijde erg belangrijk dat u deze goed afgesloten en droog bewaard. Rijst is erg vatbaar voor vocht en bij het aantrekken hiervan kunnen ze zacht worden. Alle producten kunt u het beste in een bakje bewaren maar nooit in een te groot bakje. Als er teveel lucht bij zit, is dit niet goed voor het product en dit zal de kwaliteit kunnen beïnvloeden.
Ik ben niet tevreden met mijn bestelling. Hoe kom ik in contact?

Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. U kunt via de contact opties met ons contact opnemen. Graag kijken we naar een geschikte oplossing.

Ik ben heel erg tevreden met mijn bestelling. Kan ik een recentie achterlaten?

Super om te horen! Op onze Facebook pagina kunt u een recentie achterlaten.